1968

1968 är ett väldigt fint år å vara född, det är liksom lite klass på oss ;)

1968
införs postnummer system
regeringen föreslår femdagars vecka i skolorna
Vietnam har bombats med mer än 1 miljon bomber..usch.
Martin Luther King och Robert Kennedy mördas
Richard Nixon blir presedent i USA
Oscar för bästa film blir Oliver???
Oscar för bästa manliga blir Cliff Robertson
Oscar för bästa kvinnliga blir Katharina Hepburn
Man lyssnade på bla: Delilah,Lyckliga gatan,Lady madonna,Jumpin jack flash...
vi är oxå född-68: Celine Dion, Kylie Minogue, Martin Dalin, Will Smith, Adam Alsing...
7.226 aktiva deltar i Mexico OS det var nytt rekord.
Sveriges befolkning var 7.931.193
Det födds 113.087 barn under året
En snusdosa kostar 1:17
Mjölken kostar 1:03
Bensinen kostar 88 öre/litern

Kul att veta ;)

15.15

I dag så ska vi bort på middag, vi ska till Anders å Anna-Karin å dom har vi inte umgåtts med på VÄLDIGT länge...men nu så har Stefan å Anders tagit tag i saken :) bra gjort killar...eller rättare sagt gubbar ;) Det sak bli jätte roligt. Ha en bra Lördag.


Lördag :)

Tja alla glada å alla andra oxå ;)
Vad ska man hitta på i dag då tro?
Ska väl kanske börja med att göra nått åt mig själv..ni vet kläder...borste i håret ...tandborste i käften osv osv... men sen då.?
Man kanske ska dra å kolla nån loppis? Man kan ju alltid komma hem nått "fynd" ;)
Nä nu ska jag ta å sätta fart på röva.
Ha en skön Lördag.


Halsband.

Äntligen så har mitt halsband kommit, jag traderade hem det nån gång i nov-dec...å nu har jag det .
Det är en silversmed i Hägersten som har sjukt snygga smycken.
www.uttryckdig.se
Gå in å kolla, i bland så lägger dom ut saker på Tradera som man efter vunnen auktion får välja vad man vill ha skrivet på smycket.
Jag tog ju naturligtvis min man Stefan Bodin puss puss...ha ha ha näää jag tog ju barnas namn..
Evelina Elinor Ellen ♥


Hallå!!!


HUR TÄNKTE VICKAN NU RA????07.07

Gooooodmorning Sweden....
uppe med tuppen...jaaa sån är jag :)
bara att gilla läget.
En kompis till mig vars kille ÄLSKAR Peter Lemarc skulle fixa en överaskning till honom.
Han har varje skiva som Lemarc gett ut, han har varit å sett han flera gånger men han har ingen autograf...Så B och hennes dotter började smida planer, dom sökte adressen till Lemarc...ja eller hur  som om den fanns tillgänglig för alla!!! Är man från Degerfors då gör man på sitt sätt, sagt å gjort dom tog bara ett kuvert å skrev Peter Lemarc Stockholm.
Det gick nån vecka B satt på möte (hon var sekreterare..totalt oviktigt...) helt plötsligt så ringer hennes mobil..hon ursäktar sig å säger (på degeforsiska!!!) hööörnii ja måste ta de här, kan va barna...hon går ut svarar Hallå??? till svar får hon- (på bred Stockholmska) Tjeena Peter Lemarc här...B trodde att det var en kill kompis som drev me na..de va re inte..så han säger igen-Lemarc stockholm...då skriker B skööjörööö!!! han svarar hmmm,,va!! skööjörööö, här står B på knä chockad ;) Han säge helt  otroligt att brevet kom fram. Jaaa säger B med vid öppen mun..
Du jag tänkte om jag ska skriva en autograf så skulle det vara kul om jag visste vad han heter?
Aaaa säger B fortfarnade stående på knä å öppen mun...
Han heter J, okej va bra då fixar jag de svarar Lemarc.
Då vaknar B- gu va gooooru ä....stackars Lemarc han fattade inte mycket av samtalet ska jag tro
Å inte B heller ;) men bara ett litet tag senare kom det ett brev med en jätte fin hälsning å J blev jätte glad...Väldigt glad.
All heder till Lemarc som tog sig tid å fixa det här...
han kommer nog inte glömma våran dialekt i alla fall.

Det här några av min arbetskompisar...
man blir som man umgås!!!!
Men Tony var väldigt nöjd men hur han såg ut <3 de ska han va ;)
 


såå bra.


Torsdag kväll.

Jaha då var det torsdag igen då, sjukt va Torsdagar det är i veckorna ;) I morgon så ska jag i väg å köra ett Easy Line killer pass sen i väg å jobba kväll...kul liv...ja ja man ska ju inte klaga säger dom som vet. I morgon kväll så ska jag göra mitt allra bästa...allra allra bästa...jag ska försöka vara vaken längre än 22.00...just 22 är en magisk tid, det är då jag börjar att med stor vid öppen mun försöka hitta syre till min skalle :) Jag brukar inte lyckas, men i morgon då jävlar...Va f_n man ä som en gammkärring, gå å sova vid tio å kliva upp vid halv sju..sjukt ju..nä nu ska det bli skärpning.
Nu ska jag glo på tv en stund, ha en bra torsdags kväll hörni :)
 
 


OS GULD

GRATTIS
SÅ JÄVLA BRA ♥


SVERIGE


små fötter

Ja små fötter det har jag inte men jag har väl inte dyng stora heller...korta breda är väl rätt beskrivning :) om nån nu vill veta!!! Men i alla fall så kan man ju undra varför det var status i Kina att ha små fötter...nu undrar jag...undrat klart!! Ja menar linda fötterna hela livet...alla chips kan ju inte ha varit i påsen på den som kom på den grejen, eller så var det nån mode guru som tänkte nu ska vi se hur många Kineser som hänger på den här "roliga" trenden. Hmmm ja det finns ju några ja menar Kineser, ja å uppenbart så fanns det ju några som hängde på trenden med små fötter oxå...Tack gode gud att jag slapp det, eller va säger ni???
 Jobbigt att klippa tånaglarna;)


Nu ni ;)

I dag så har vi tagit upp ryggsäckarna ;) dom står å väntar i köket...and i like it. Nu kan man fylla på lite saker eftersom. Så mycket saker är det ju inte att packa, det tar väl effektiv tid ca 10 min...men det hör liksom till att ställa fram väskorna, då vet man att sanrt är det dags:)


ser bra ut .
Men den stora frågan är hur många snus doser måste man ta med???
Tål att tänkas på....många blir det.


Brev vänner.

Det var en gång för länge sen en pojke vid namn Tony Åhling (jag jobbar med honom), han gick väl typ i fyran femman. Fröken hade kommit på en kul sak alla barn skulle skaffa brev vänner i andra länder...Tony fick en brev vän i från Kina, kul. Tony skrev ett brev på utrikiska till brev vännen...han väntade å väntade på svar, å så en dag så kom det ett brev...kul, spännande tänkte Tony Åhling ;)
Brevet var adresserat till TONG  A  LING...ha ha ha hon trodde att tony var en kines :) Han rev sönder brevet och svarade aldrig :) så det blev ingen brev växling... man kan säga att kinesen hade sketet i det blå skåpet ;) Så nu går han under det fina namnet Tong a ling. ha ha ha...
 Rolig kille ;)
 
 


Katt


 Ellen tjatade å tjatade om en ny katt.... ;)
men den här gången sa mamma NEJ...


Tokig ;)

Evelina har handlöst utan att tveka slängt sig ut ur ett plan...hujedamej...men jag måste erkänna att det ser rätt häftigt ut :) Bra gjort Eve, ska bli kul att se filmen.


chiken

  Chiken island är med säkerhet nått som vi ska åka till, har hört mycket gott om det stället <3
  Ja nu är det faktiskt inte långt kvar...ja vet jag har sagt det förr...men nu är det dags att kolla igenom sakerna som ska med. Vi ska ju inte ha mycket eftersom vi ska har rygger.
Stefan har spänt ögonen i mig å talat om att det man köper får man bära själv ;) Jävla tur att jag tränar mycket nu....det kan ju bli en del saker som jag sak bära på.
 

 paradiset.
 
 
 Perfekt i Thailand köper man drink i hink...då kan man ju leka i sanden oxå ;)


Söndags morgon

Sååå skönt när man vaknar innan resten av familjen. Kaffet påslaget mackor i brödrosten å lite små lampor tänt :) Gött som bara dän... Snart ska jag plinga till Evelina å höra om allt som dom har gjort, å det lär ju ta en stund ;) ska jag tro. Hon har hotat med att hon ska skydiva...hugedamej..men jag sa till på skarpen...att det gillar inte mamma Susanne, Ja å gud va det hjälpte att jag sa till...not!!! Hon är ju för fan på andra sidan klotet vi bor på...hmmm... ja ja men jag sa att hon fick inte tala om innan om hon skulle göra det, det hade jag inte klarat..då hade jah kissat på mig ( inte OK när man är 32½ ) ;).... eller??? Nu ska jag halsa kaffe bara för att se om det bränner i halsen :) jag tror jag klarar det...vi höress hörniiiOS

Hur är det möjligt.... om jag tänker att nu ska jag sitta uppe å kolla på tv länge i kväll, så hjälper ju inte det om jag blir trött när klockan är 22.00...jag däckar ju i alla fall. Men...helt otroligt...Om Stefan ska se nått som börjar på tv kl 02.00 ja nå fan kan han vara vaken!!!
Men det är ju klart det är ju OS!!!  Jag sover kl22.00 han går å lägger sig 02.30, jag kliver upp 06.15 ja ja jag vet ...kan inte hjälpa det...helt sjukt.. Stefan sover som en stock...Är det det här man kallar att sova i skift...eller kallar man det att man är sjukt intresserad av OS ???
Ja ja jag sover gött ingen som snarkar ;)Glass.

Kommer ni i håg?
Gud va många goda glassar man har ätit, tänk om dom kunde ta tillbaka några gamla godingar å jätte gärna samma priser oxå ;)


Jag kommer i håg Gelé Apelsin...Jätte god, lite äckligt namn
men super good <3


Skapa :)

Nu har jag hittat ett "träd" som jag vill göra :) Ja menar hur svårt kan det vaa???
Nä det där fixar man ju ;) Lite mdf bård och färg, en liten ljus slinga sen så...
Men jag tror att jag skulle vilja ha ett svart träd å kanske lite högre.
Gör ett ni oxå.


Nedräkning...3 2 1 ...

Jaha då var det 2 veckor till avgång mot varmare breddgrader...tjohooo ;)
Nu börjar det kännas att det är dags snart...gött...framförallt nu när det visst har betämnt sig för att det ska snöa mer...å mer...å mer... HALLÅ det räcker!!!!
Vårat första stopp blir i Patong å där ska vi vara två nätter, sen ska vi ut å se "riktiga" Thailand :)Pillesnas i vas ;)

Om ni känner för att köpa nått lite extra :) så varför inte en Pillesnas i vas??? :)
Björn Ferry har designat vasen, den är munblåst .
Det kostar "bara" 2500 kr för att få en röd snopp i en vas ;) rätt dyrt tycker jag,
Det finns ju billigare .... här får ni andvända eran fantasi ;)


Mat.


 OBS
 Jag har inte gjort dom här godsakerna...men skulle jättegärna vilja testa att göra :)
 Man kanske ska ta att göra det i helgen? hmmmm...tål att tänkas på.
 Ser super gott ut.
 Kram.


Baka en kaka

Jaha torsdag morgon...i går så var jag pigg å sugen på att baka, ok, så jag slängde havregryn i mjölk för att få svälla över natten. Det var i går...i dag känns det inte riktigt lika kul :/ konstigt va fort saker ändras hmmm. Men nu är det bara att gå ut på konsum å köpa jäst å sätta i gång.
När klockan är "lunch" så står jag på lagret å svettas hur det nu ska gå...känns att jag hade jämnt bara lite mer vikter på i går på punpen, skönt? Nja...men men det går nog bra bara man blir lite varm så. Sen drar jag till jobbet för en jobbar kväll. I morgon min vänner så ska jag börja den riktiga nedräkningen här på bloggen, i morgon är det två veckor kvar till vårna resa


OS mössan

Jag tycker OS mössan är gôr snygg, å för den som vill och ser så är beskrivningen här.


Lycka till...
Mamma kan du snälla virka en åt mig :)


Kärlek <3<3<3

Det har jag hört talas om för länge sen å nu så hittade jag det på you tube sååå mysigt,
kolla å njut <3<3


målar.

Ja känner för att göra om lite...hmmm det gör ju jag nästan jämnt.
Men nu ska jag måla om lite möbler och hyllor tänkte jag, vår känslor? Ja kanske..
Gött å få lite nytt å fräscht..kanske slänga upp nå nya gardiner, nja jag hatar ju att tvätta fönster å de hör ju liksom till när man ska byta gardiner - så de skiter vi i. Men plocka bort lite saker å ändar lite grejer, ja ni vet...För handlas nytt nu är ju inte att  tänka på ;) här sparas alla små slantar...allt ska brännas i Bangkok ska jag tro...kul.  Nä nu ska jag sätta fart.
Ha en bra Onsdag.


Ett gött kort på Stefan tagit i Alanya.


Jobbar ;)

Sitter på Strandbadet...å just nu är det VÄLDIGT lungt här...
har haft simskolorna plus att det har varit skolbad hela dagen.
Nu väntar jag tills klockan ska slå 14.45...hemgång ;)
F---n nu kommer the boss...


Såå Häftigt <3


 
 Såå häftig video...kolla å njut <3


Äntligen

I dag är jag pigg, snygg ;) 0ch allt känns faktiskt bra...att man kan må så bra efter att ha sketet å spytt i ett dygn...ja ja vet språket...men jag tror inte att dom som kommer in här är såå känslig ;) för då har dom kommit fel. Å till alla er som inte trodde att "flickor" bajsade...DOM GÖR DÄ! En på mitt jobb..inga namn men han går under namnet tong a ling ( fråga inte varför) ha ha... han i alla fall, vill inte veta av att vi går å gör nr. 2. Ja ja nog med skit snack ;) I dag i alla fall så blir det till att dra i väg å träna å det känns riktigt bra. När jag kommer hem från träningen så är jag lite sugen på att måla om några möbler som jag har här hemma...tror jag ska börja med de. Nu börjar det dra i hop sig till avfärd för Bodins...2 ½ vecka kvar...känns lite märkligt faktiskt, det är nog bara för att inte barna ska med.  Nä nu ska jag Face booka lite, See you ;)


Våran vakt hund Hilda.


Tisdag 16/2

Dagens Bild...och Dagens fråga??

VART FAAN ÄR MIN ALTAN???


Hur mycket snö kan det va!!!


Kladd kaka ;)

I går när det var alla ♥-tans dag så var jag ju dyng dålig, så jag fixade lite kladdkaka till familjen i dag i stället. Också tänkte jag att receptet är så enkelt  men det ger en jätte god kaka
 så här får ni det:

BLANDA

 3 dl mjöl
1,5 dl socker
1,5 msk vaniljsocker
4 msk kakao
lite salt
rör om allt riktigt

RÖR I

2 st ägg
100 g smält smör

Grädda längst ner i ugnen
160 grader i ca 25-35 min
kolla med en kniv, kniven ska vara lite kladdig då är kakan klar.

om man vill (jag gör det) så skär en bit av en choklad kaka i småbitar å tryck ner innan gräddning.
Flyg.

A340-311/313Antal Flygplan: 9   Marschfart: 890 km/h
Max vikt vid avgång: 257.000 kg (A340-311) 262.000 kg (A340-313) Passagerarkapacitet: 271
Vingspann: 60,304 m Max maschhöjd: 41.000 ft
Längd: 63,689 m Max räckvidd: 11.952 km
Höjd: 16,99 m Max cargokapacitet: 44.836 kg / 152,80 m3

Jaha att en sån här stålbit flyger är ju ett under.
Konstigt som f-n är det men men ska väl inte tänka för mycket på det ju...
Ner kommer man ju alltid på ett eller annat sätt ;)
Har precis fått reda på vart vi ska sitta i flyget å vi fick stolar som det var mera plats på. gött dä..inte för att jag direkt har några långa modell ben , men Stefan sitter ju inne på ett par riktigt snygga spiror;) uhuuu..oj jag fick nått i halsen..sorry ;)
ja ja han har ju "lite" längre skanker än mig men det är ju inte svårt att ha.
Så medans jag sitter som en skräddare så kan han sitta å vika ut bena med nöje, för det har vi betalt för ;)
Sussie.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


Fest

Vi är 5 tjejer som går runt till varandra å käkar trerätter så dricker "lite" vin ;) hmmm...jätte kul har vi. Den här gången som kommer ska vi vara hos Anna Blom. Det skulle ha blivit nu på Lördag men det har strulat till sig, så det blir i April i stället. Alla måste kunna vara med. Längtar redan.  Vi ska även börja samla pengar för att åka utomlands nån gång framöver. Å vilken resa det sak bli ;) ha ha
                                          
                                                                                   
                                                                                   

                                                                             

 


Måndag.

Här sitter man nu å käner sig inte så tuff...jävla magsjuka...totalt däckad. Tro om kan äta nått snart?? Usch vill att man ska utrota magsjuka. Jaha va ska man göra för nått kul i dag då tro? det man orkar kanske...är hemma från jobbet, lika bra de så man inte smittar ner nån. F-n va ont i ryggen man har då...har legat för mycket..så i dag blir det till att stå ;) JÄVLA mcket gnäll blev det...skärpning Susanne Bodin...Äntligen Måndag...livet leker,
 lite magsjuka va ä dä...som en detox kur, skönt ;)  Vi hörs.
 
 


mmmmm ;)

Lördag kväll 19.45...inväntar melodifestivalen, ett glas Rosé å några ostbollar och naturligtvis min lilla snusdosa ;) ha en skön lördags kväll...kram påer.


hej å hååå..

Sitter å är väldigt mätt i magen :) å jävligt täppt i snoken :(  Skulle vilja göra nått...men vad?? kanske fixa i Eves rum eller det rum hon ska få. Eller kanske ... näää ja vet inte vad jag vill.
Uppenbart ska vi i all fall kolla allt som sänds från OS...kul...jätte kul... Jag ska nog plocka fram symaskinen, jag måste fixa några shorts tills vi ska dra. Ja det ska jag göra :) Senare ska jag nog ta ett glas rosé eller förresten varför vänta???? det blir nog roligare att sy med lite vin.. om det sen blir rakt det är en annan sak ;)
 
 


Godmorgon

Hörönini om ni inte har smakat Ica´s yoghurt vanilj/jordgubb...gör dä...smakar sommar ja lovar ;) 
 


ost och skink paj.

RECEPT PÅ EN ENKEL GOD PAJ.


PAJ DEG

3 DL MJÖL BLANDA OLIKA SORTER ELLER TA BARA VETE MJÖL
125 SMÖR SKÄR I BITAR
3 MSK VATTEN
BLA. ALLT I MATBEREDARE ELLER KNÅDA FÖR HAND, LÅT DEGEN VILA I KYLEN EN STUND.
KLÄ EN PAJ FORM, TA SMÖRPAPPER PÅ KANTERNA SÅ ATT DEGEN I NTE RAMLAR NER I FORMEN.
NAGGA PAJEN MED EN GAFFEL, FÖRGRÄDDA  I 10 MINUTER PÅ 175 GRADER.

FYLLNING

200 GRAM STRIMLAD ELLER TÄRNAD SKINKA
EN GUL LÖK
STEKES I HOP EN STUND
TILLSÄTT LITE BROCCOLI (EFTER SMAK)
SALT OCH PEPPAR.

TA UT PAJEN SOM ÄR I UGNEN PÅ FÖRGRÄDDNING
LÄGG I SKINK/BROCCOLI FYLLNINEN

BLA. 3 ÄGG MED 3 DL MJÖLK
VISPA I HOP
BLA I 3 DL RIVEN OST GÄRNA MED LITE SMAK.
HÄLL ÖVER BLANDNINGEN.

GRÄDDA I 175 GRADER I CA 20-30 MIN ELLER TILLS PAJEN FÅTT FIN FÄRG.

LYCKA TILL.  

OBS,  OM MAN GÖR DUBBELSATS SÅ ÄR EN ÄGGFORMAD GLAS FORM (SÅN SOM ALLA HAR) PERFEKT.
DEN ÄR CA 35 LÅNG OCH 20 CM BRED.

LYCKA TILL CAROLA ;)

Fredag em.

I dag så var jag å hämta det nya passet...herrgud...ja man får vara glad om dom släpper in en i landet ;)  Sen hem för det vanliga plocka undan fixa dra damsugan röja toan...phuu...sjukt ju!!!!
Medans Stefan gick å pilla sig i röva å "laddade" för badminton och bowling slängde jag i hop en ost/skink paj...måste byta liv med han nån vecka eller två ;) en sak är säkert vi skulle få leva på korv med tillbehör. Men det har väl ingen dött av eller?
 Nu ska jag i alla fall ta ett glas rött å mysa med Elinor.
 
 
 
 
 Trevlig Fredag.


Alanya

Jag har varit i Turkiet 12 gånger...alla gånger utom en då var Stefan å jag i Side. Jag behöver väl inte tala om att jag älskar Alanya♥, det kommer kännas konstigt att inte åka dit i augusti.
Hmm... men man vet ju aldrig vad som händer ;) det är ju en stund kvar till sommaren.
I år är det Elinor med kompisar som drar 2 veckor till Alanya i stället. Gött för dom.
Tro om dom vill att mamma ska följa med????
Måste nog lägga fram den frågan på ett väldigt bra sätt;)


 


Torsdag.

Hemma i dag oxå från jobbet...boring...men i morgon ska jag gå å iväg. Funderar på om man orkar göra nått eller om man ska sitta på röva hela dagen med datorn i knät. Nä nått nyttigt ska man väl hitta på. Jo just det jag leker ju polis ;) i november så var det nån som snodde vårna EU moppe å i går som ficka jag höra vilka det var som var inblandade på ett eller annat sätt...smarta ungdomar...not. Så i dag är stora samtalsämnet på Österledskolan hur man ska kunna hålla tyst om vem som verkligen gick in på våran tomt å hämta moppen. Ja ja det kommer snart fram. Jag har ringt runt till föräldrarna...men deras barn har ju inte gjort nått ;) nä så är det kanske ...eller kanske inte...vem vet!!


En ska som jag vet med säkerhet är att Elinor Bodin min dotter, inte ska få sminka sig själv när hon ska gå på statt.... ;)

snygging.
smink lektion på frisörlinjen.


tråkig onsdag :(

Ja just nu skulle jag ha varit på Träningslagret för att träna pump, men istället så sitter jag här...Ont i örat känner mig risig i halsen, inte kul alls....men men inget att göra åt.
Nä ska nog ta å kila ut på Konsum å köpa massor av frukt å fixa en fruktsallad ;)
See you...
 
 


Rädd.... ;)

Ja det var övningskörning i går kväll...ja jag hade alla bälten på mig... ;)
varför jag var rädd??? kolla nästa bild...hmmm..

I stället för att kolla framåt så måste hon vara snygg på kort...
ja de här går sääääkert bra gumman... ;)


bok

Maja - Maria Henriksson släpper just nu sin debut bok JAG FINNS.
Den handlar om Johanna som blir mobbad i skolan, en det är Maja - Maria som är Johanna...
Den här boken vill jag läsa.
 
 


Grattis

Jag hatar kännslan av att vara trött å seg :( va fan man skulle ha ett litet gulligt piller som kunde ploppa i sig å vips så va man på topp igen...nån som har nått sånt eller? nä jag får väl nöja mig med vanligt kaffe...Pratade med Evelina på Fb i morse en sväng, dom är på väg ut med segelbåt å ska vara bort i tre dygn. Gött för dom, själv får man väl åka spark...nära jag ska inte klaga det är sååå fint ute ;) Nu ska jag i all fall göra nått bra av mitt liv...torka trappen...ja en del av mitt liv består av sånt. Sen så blir det till att dra till lagret för att köra lite easyline, gött. Som tur är behöver man inte bry sig om mat i dag för vi ska till felica Bodin som fyller år och där skulle dom bjuda på mat, tro om man kan ta med matlåda??? ;)
Så stora grattiskramar till Felicia :)


Va blir dä???


 Kul jätte kul....


Måndag


 Ja en sak är säkert...här ska jag å stefan gå å sprätta med tårna :)
 Nu börjar man allt att längta, alla säger att veckorna går sååå fort men jag tycker faktiskt inte det.
 Nä man kan ju inte bara leva för 5 mars ! eller??
 Nä snart lär jag veta att jag lever, Indoor walking i 45 jävla minuter!!!!
 VARFÖR har jag bokat mig på de?
 Ja nu är det bara att bita i hopå köö..
 phuuu..
 I väg till Lagret, see you.


djur

I min säng är jag inte ensam, jag har både hund å katt bredvid mig. Inte jätte kul jämnt faktiskt...men om jag stänger dom ute så river Grynet (katten) sönder dörren..hon har adhd...
å Hilda gnäller så man tror att hon har ont nånstans plus att hon blir sur en halv dag. Ja ja så är det, bara att gilla läget med andra ord. Men lite söt är dom...ibland i alla fall ;)
 
 


Söndag å strålande SOOOOL.

Godmorgon alla pigga snygga människor ;) I dag så var det väldigt gött å kolla ut genom fönstret...nån snäll männinska har hittat strömbrytaren å slagit i gång solen...Härligt.
Jag har funderat lite, ja jag vet...händer inte ofta...men nu ni. Jo så här tänkte jag ni vet hon Kensa hon som har typ 100 000 som läser hennes blogg varje dag...hon kan ju bara slänga in en bild på nått klädesplagg som hon tycker är snyggt å så..typ nått i från Hm och då får hon det plagget.
Tror ni att det gäller mig oxå?? Ja menar jag har ca 45-50 unika besökare varje dag ;) å skulle jag då skriva att dom har en SUPER  bra billig resa till Turkiet på Ving...ja då skulle kanske hälften av alla som har läst det kanske boka resan...ja menar ska inte Ving sponsra mig då tycker ni ? Måste nog ta reda på det här.... ;) 
 Ja nu har det brunnit klart i skallen för i dag tror ja..
 Ha en super bra Söndag.
 Sussie
 
 
 Bråten söndag morgon

 
 Gött som f_n.


Lördag kväll

Ja nu så har man fått i sig mat å ett glas vin...å de gick ju väldigt bra ;) Sitter på röva å väntar på sång från tven (melodifestivalen).... sjung sjung....eller inte... hare gött folk...
 
 


Lördag

Jag har precis snackat med Evelina som varit ute på ett ställe i Australine som heter Fraiser island.
Där hade dom sovit i tält och åkt runt med jeep, super mysigt men mycket mygg bett blev det.
När dom hade stått å fixat med nått å inte varit så uppmärksam så kom dingos på besök ....naturligtvis så vill dom ha mat men dom tog Eves jacka med kamera å allt i, kul....Evelina blev tokig ( de har hon efter mor sin) hon tog en ficklampa å en hamare å skulle gå på jakt!!!! hallå ....tur jag är i Sverige :o) ja ja i all fall så efter ett tag så insåg väl djuret att det inte var så gött å äta en svettig jacka med kamera i, som tur var. Slutet gott allting gott...kameran sitter nu mera klistrad på Eves kropp.
 
 
 Evelina sitter å har det gött vid en Australiens renaste insjö
som finns på Fraiser Island...vattnet var drickbart.


JA VI BLIR ALLA ÄLDRE...ROD STEWARTVAL KILMERMICKEY ROUKEYBRENDAN FRASERRUSSEL CROWEALEC BALDWIN RICHARD GERE


MJ

♥♥

Svett...

Ja man kan ju faktiskt bli svett på olika sätt, jag valde att sticka i väg på Träningslagret för att testa Indoor walking...phuuu säger jag bara... Gud vad dom hittar på ;) I dag var det "bara" 20 minuters pass...det räckte!!! Om jag nu blev svett för att jag tränade eller för att både tidningen å tv var där, ja de har jag ingen koll på faktiskt...hur kul är det att se sig själv flåsa som en stor ko i TV...hallå!!! Vi kunde väl ha fått påsar över skallen eller nått...ja ja det är väl kul att visa upp "vanliga" otränade människor oxå ;) Men på Måndag så ska vi köra igen men den då blir det 45 minuter!!! jag lär ju rulla ut ur den där jäkla totyr salen...men det sägs att röva visst ska flytta upp en bit...hmmm..det återstår att se, om det är nått jag har så är det röv....upp till bevis :)
Nä hörni nu ska taxi Bodin åka till lagret igen, nästa generation Bodins ska träna.
Ha en super bra Fredag...puss på röva.
 
  
kanske inte riktigt min storlek, men hon hade ju en smal midja :0)


Starkt

Näää maten i Thailand är inte alls stark...ja löver ;)


Eller??? ha ha ha...hmmmmm

Tänk...att en lite lite "kudde" kan göra en sååå glad samtidigt som den kan göra så att man blir sååå frustrerad. Ja det är sjukt! Men just nu är jag glad :) ja vet det är inte det bästa men men det finns mycket som inte är bra...."kudden" ligger så fint i en liten ask, finns i olika färger faktiskt. Det som är jobbigt är att hålla reda på den, ja menar man vill ju ha med den..den är ju skön ;)   Nä nu ska jag ta å byta "kudde" det ser faktiskt ut som en mini mini kudde...mjuk å go...
Ja mitt nyårslöfte var i all fall att inte ge upp mina små kuddar....
 
 
 ja jag vet att det inte är bra...ja vet de!!!!
 ;)


Snart snart....


 
 Va Va va....kan nått se ut så här????
 Det ska jag ta reda på ...snart ;)
 det här är nån lite ö utanför Koh Chang,
 kommer inte håg riktigt vad den heter...
 Men lätt att jag ska ligga på exakt samma
 ställe som den tjomen som ligger på bilden
I morgon Fredag....4 v till avgång.
Mee like.
Ut å skotta snö..... faaann.


En snö hälsning ;)

Hejsan Kristin, Evelina och Sofia...tog några kort så att ni får se vilket snö kaos vi har här hemma...
inte roligt nu kan jag lova :(
 
 
 kolla snövallarna.

 
 hmmm...

 
 men åååå v fiiint de ä...

 www.acrosstheworld.blogg.se


Planering

Vi ska väl försöka göra en grov planering på vilka ställen vi ska åka till när vi kommer till Thailnad. Å det var inte lätt...mycket man vill se och uppleva. Eller så får vi helt enkelt åka ner å ta dagen som den kommer...
Vi har bestämnt oss för att vi ska sova två nätter i patong sen drar vi ut på öar och åker om kring, kata karon och phuket ska vi inte vara nått i. Så ja då var väl i stora drag allt klarttt ;) lätt som en plätt... nä nu ska jag kasta i mig kaffet å dra till jobbet.

 

 Homer Simpson ligger å flyter utanför Phi Phi.
 Kortet togs mars -09... men snart är det
 dags att åka å kolla om han ligger kvar.


oooyeaaa....


Tisdag.

I dag skulle jag i väg å combatta men ... så vart det inte..fixade hemgjord pizza istället å sen måste jag ta tag i noravägen 85!!!! Märkligt.... hur mycket saker finns det? Garderober...varför ska man envisas att ha det på varje rum när trappen funkar jättebra att ha kläder i??? hmmmm...tror att jag måste tänka om här hemma ;) skor...från och med nu så behöver ni inte åka till skopunkten för att få tre par skor till priset av två!!! Nää åk till Noravägen i bråten, Få fem par å vi betalar 100 spänn!!!! Om nån kommer hem med ett par till skor utan att kasta några andra så blir jag tokig...phuu. Ytter jackor...hur många kanman ha på sig samtidigt??? Våran hall är inte så stor men uppenbart så ska alla ha tre jackor var framme....sjukt dää.. Nä nu jävlar ska här rensas :)
Hoppas att alla andra tycker det oxå, medans jag rensar så ska jag göra några combat slag å sparkar, då måste det ju räknas som träning... see you;)

 


tatuering...

Jag vill göre en ny tatuering, eller rättare sagt så vill jag göra min sista lite större.
Jag har hittat några "snygga" tatueringar som jag sitte å väljer i mellan ;) ...
ja ja jag vet en av dom kan inte jag få...sy synd ;)
titta å njut.Ja vad säger man?????


Han måste bara var dyng nöjd ;) ja menar vem vill inte ha könshår under armarna??


Stackars ko...vilket röv hål...Hungrig....?


Måndag...

Nä men va kul...jätte kul...ja menar att vi har vinter å så.....06.40 skotta :/ 07.00 köra högtryck på badet..hmmm..jättekul..14.10 en spade i handen IGEN, 30 cm jävla nysnö???? men hallå!!!! 
15.00 en stekpanna i näven, mycket här nu. Sen så när klockan är 17.30 ja då ska man stå å leka med en skivstång..å det har jag betalat för..märklig värld vi lever i. Kul ..jättekul..måndag...kommer det mer snö i veckan då tror jag att jag måste ta starka medeciner å sitta å gunga i en stol...känna lycklig komma :) puss på er..ut å gör snöänglar.


 
 vill bara visa hur en hjärnblödning ser ut...
 det är nära nu....


RSS 2.0