Bangkok

Hely sjukt att man mitt i Bangkok springer pa folk som man akte pa flyget ner med....a flera ganger oxa...varlden ar for lite ;)  Vi har det saaaa gott...vill inte hem...men jag vill att min barn tar ett flyg ner i stallet.
Vi har sett massor av saker har i Bangkok men det ar saaa sjukt stort...det bor 15000000 i Bangkok sa det ar ratt latt a komma bort:) tur att det finns TUK TUK....men dom kor som om dom har stulit moppen...bara att halla i sig ;) I dag sa har vi sagt hejda till nagra nya vanner som skulle vidare till Hawaii, synd om dom.. Vi ska nog forsoka att lagga upp bilder har det verkar som att det gar ratt snabbt har, sa vi gor ett forsok.
Alla som ska till Thailand maste minst ha tva hela dagar har, i gar sa shoppade vi pa deras STORa a da menar jag STORA varuhus..herrgud,,, vi var dar i ca 5 timmar a gick inte i genom en tredjedel. Men vi var tvungna att kopa tre nya vaskor, Stefan kannde sig som pojken med guld byxorna... vi handlade a handlade a nar vi var klara a inte orka bara mer sa tror vi att vi ca gjorde av med 3500 kr, hemma hade det latt kostat flera tusen...stefan kopte 4 par jeans, markes, for en hundring st...sjukt. Na nu ska vi hamta kameran a kopa en ol till...see you
Kyss i rova.


Koh nang yang

Finns det platser som ser ut sa har???? Helt javla sjukt, jag ar kar...i en o!!!!
Koh nang yang ar en liten o som bind samman av sand bankar, den ligger bara 10 minuter med long tajl bat i fran Koh tao...sa fiiiin.















Ja vanner sa kan en vanlig Onsdag se ut...sjukt ju :)
Nyp i rova.
Stefan och Susanne


Snart final i Robinson Light

Jag har hittat nya Cambridgemetoden,bara Chang hela dagarna och pa kvallarna Thaimat.
Imorgon aker vi till Koh Tao och ska ut till den helt underbara on Koh Nang Yang

Jag har tranat varje dag,syns det


Lamai stranden


Susanne vid en klippa (det var inte jag)


Utsikt fran varan balkong


Ser inte han bekant ut


En enkel mandags middag ;)


saaa god smirnoff Mule.


syns daligt...men Stefan blir klippt av en killen med rosa spannen i haret...alla som kanner Stefan vet vad han tycker om det...jag stog utanfor a hade jatte kul. Men han blev fin+att hon/han fonade haret pa Stefan!!!!!


Den ska vi ha.


sa har fin blev den..gooo??? JAA


slut..


Stranden pa en Regge bar...

Ja sa kan en Mandag se ut.

Puss pa alla.


Bilder


Felvand stefan med vit stjart...


Hotellet som vi bor pa


Lunch pa stranden for en VALDIGT lite pening ;)


Lamai stranden..en bit av den


mer Lamai


Lamai

Igar sa kom vi ju hit som jag sa...jatte mysigt hotell, det heter Holiday park Lamai Beach och vi betealar 800 bath per rum och natt ;) bra grejer.. ligger mitt i Lamai bara en  vag ovanfor stranden...bra det, i fall man maste "springa" a gora nr 2....ha ha kan latt handa med stark Thai mat.
Just nu sa ar klockan 08.45 det betyder att ni sover som sma grisar, i alla fall ni som inte jobbar natt sjalv sitter jag och nyss tagit en kopp kaffe, hor vattnet porla i fran poolen bakom mig :) ja det var inte snallt jag vet- men jag ar inte alltid snall...VA va sa ni har ni fatt sno!!! FY FAN!!! jag ska snart ga a branna tarna i varm sand om en stund..hi hi hi i kvall sa ska jag nog ta a dra i mig en singha eller tva...ja sa bra kan man ha det men det ar ju inte langt kvar nu :( bara hem a borja leva svensson liv a spara pengar for att kunna dra igen. Det har skulle alla fa chans att gora.
Ha det bra SWEDEN
Nyp i rova a smack puzz pa kinden.
ps Rosie..nyss sa skulle jag kanna hur det var att gora sittups a sta i planka....det gick at helevete!!! VA BLIR DA???? ds. :)

slakt och vanner i Karon.



Hungrig man...forvanad!!!




Thai-Sibylla =karlek



allt finns..


kaffe och en super goood kladd kaka.


Lamai...pa vag tillbaka till hotellet.



Stefan trott efter en dags resande i varmen...ha ha jag fick mig ett gott skratt.
OBS kolla pannlampan.


Hejsan

Har varit tva natter i Karon men vi tog bat ut till Fredom beach och badade dar...saaa fint ;) sa hade vi slakt traff pa kvallen. Markligt att man ska behova aka sa langt for att fa i hop det!!! Nu sa efetr en allt for lang resa sa har aaaantligen kommit till Koh samui, phu..startade klockan 08.00 a hade chekat in pa hotellet kl: 19.00!!! Fan det gar ju snabbare att flyga fran Stockholm...
Jo just det ja varan nya fina kamera har visst oxa badat i salt vatten, markligt hur det kan bli. Ja ja men vi har fatt lanat svarmors kamera  sa vi ska forsoka fa in bilder.
I kvall sa har vi atit ett jatte JUL bord av Thai mat :) Kostade typ inget.
Nu ska vi kolla in lamai stranden och deras kvalls liv.
Hors nog i morgon.

Bild fran google


Torsdag

Nu befinner vi oss i Ao nang, det ligger bara en kvart med Long tajl bat fran Railay. Det ar mer en stad...helt klart mysig men det slar inte Railay ;) Nu ska vi i alla fall ner a bada, vattnet ar ca 28-30 grader varmt...37 ar det inte det vet vi ;)...I gar sa vaknade jag a hade sjuuuukt ont i magen, trodde jag skulle foda tvillingar. Men naaa ra jag hade jordens urininfektion...men sakta sakta tog vi oss till apoteket ( varje steg gjorde dyng ont ) a pa apoteket sa fick jag nagra pasar med farg glada piller :) A i dag en dag senare a ca 10 tabletter sa mar jag bra :) Bra shit...
I morgon bitti sa aker vi farja igen, da tar vi oss till Phuket karon beach, da ska vi antligen fa traffa tjejerna som har varit ute a rest sen i borjan av Januari. Det blir varsta ganget som kommer till Karon, det blir nog kul..min mamma a pappa Stefans mamma a hennes kompisar, Evelina Kristin och Sofia och Sofias mamma a pappa och kanske anven Kristins bror...ja det blir nog kul ;)
 
 
 Ao nang strand promenad
 
Utsikt fran varat hotell.


Anannas bat ;) Gott.


Ja vi har mestadels legat till bords :) a det har funkat bra


Ray ban ;) 3 st for 100 kr...


Pussss pa er ;)
 


Tja

Ja i kvall ar det sista kvallen pa varat paradis...railay... :(
I morgon sa ska vi till Ao nang, stannar dar i tva natter.
Sen sa ska vi till Karon far att traffa Evelina  och halva slakte :)
Bilder.


Poda island ...saaa fint.


poda...super vatten :)



Fiskar.


Den har apan tog beslag pa en Svensk familjs matsack :) han var valdigt hungrig...


Bestallde in for stark mat ...tva ganger!!! Men Stefan blev glad :) Han tycker att vi ar pa Robinsson Light....Stackarn :)


hejsan

jahaja...sitter pa en liten resturang pa lilla Railay...a vilka tror ni sitter bordet bredvid...joo Karlskogingar naturligtvis ;) Kicki det var Carina..samma som ni traffa pa Rhodos.
i kvall sa har vi bara strosat omkring...sa skont, inga masten ;) Alskar det har livet.
Ja vi har druckit en ny favo...frozen skruvmejsel:) saaa god...ska ta en till frukost.
Lycklig...JA....

Karlskoga och Orebro folk


Mockeln....nja...


en saaa sot lite Harry :) han bet mig...men Stefan alskade han..


Pappa Stefan :)


sa gott..vatten bara for att det ska se bra ut :)



samre stalle kan man ju vara pa...



ha ha vi gor som dom sager :)


puss barna, Alskar♥





Fredag kvall i Lanta ;)

Ja det var en ny upplevelse...dricka shot med orm i ...hualigen... fy faaan va det INTE smakade gott.
Men nu ar det gjort...vi traffade en skon snubbe pa en bar har nere pa stranden, han kallade sig pirat...a han hade en pirat bar, det var dar vi fick lite konstigt att dricka.
I morse skulle vi ju ta en tidig bat men vi laste ju fel pa biljetten...ja ja det gar ju fler farjor, sa snart drar vi. Stefan ar som en han katt i Mars..sa fort han kanner mat lukt sa blir nasborrarna stora sa att ett spad barn kan krypa in a forsvinna!!!! men enligt han sa har han redan tappat sisadar 6 kg!!!! ja en del tappar kilona latt ;)

BILDER

arrrr...

Moppe tur...off road ;)


Cobra +tequila= inte gott....


OJJJJ stefan glomde att det var sol har ;)  


Lanta.

Hej svejs

I dag har vi akt moppe runt Lanta a kollat pa allt mojligt a omojligt...bara en san sak som vagar!!!! ja ja kul var det i alla fall... :) Vi hyrde 2 moppar som vi har i 24 timmar a det kostade 100kr bra pris;) Pa lanta  bor vi pa ett hotell som heter Lanta paradis beach resort a vi betalar for ett eget litet hus i tva natter 400 kr a det ar faktiskt ratt dyrt. Men Bodins slar till :)
I morgon bitti sa tar vi farjan till ao nang a ska aka ut pa oarna runt omkring...ska bli jatte kul.
Nar vi snorklade runt Phi Phi sa stotte vi bla. pa sjohastar a sma blackfiskar.
Vi hors nar vi hors.
Puss pa er..
PS. Tong a ling...jag har hittat en troja som det star:  Real men wear pink...
konstigt att jag tankte pa dig :)


En drink i naven a en fin solnedgang


Har bor vi pa Lanta :)


Ny tato...barnas namn.


Gar inte att vanda bilderna sa ni far vrida pa skallen ;)


Puss


Bat resa runt Phi Phi

I gar sa betalade vi hela 100 kr for en batresa som startade kl 9.30 och vi var hemma igen kl 19.00 ....och det ingick frukost och lunch!!!!! Sjukt bra :) Vilka oar, sa fint...baten som kom upp bredvid oss nar vi skulle hem hade tva delfiner bredvid sig. I dag sa ska vi ta farjan till Lanta, sa far vi se vad vi tycker om det. Sen vet vi inte vad som hander....skont :) Ha det bra.
Nyp i rova :)
Susanne o Stefan





Ja ja sa kan det se ut :)


View Point Phi Phi och long beach


Svett som faaaan


Phi Phi




Saaa lungt a skont


Bilder


Svard fisk...Jattegott


Fiskar som ater manniskor;)


Thai sibylla


Tisdag

Javla skit.... hittade myror i min dator sa jag skakade pa den sa dom skulle komma ut, jag skakade nog lite val hart...skarmen ar svart men stefan tror att han vet vad felet ar, ska forsoka laga den senare. I dag sa har vi badat pa Long beach , en jatte fin strand :) Sen skulle vi ga ut a ga en svang ...hmmm det slutade med att vi gick up for ett brant javla berg..view piont har pa Phi Phi. Det tog nog en timme att ga upp a de va sa javla brant sa man tappade skorna. Ja ja inte nog med det nar vi val kom upp svettiga a goa sa visade det sig att det fanns en MYCKET narmare vag!!!!! Kul ... men det var helt klart vart svetten a traningsvarken som vi kommer att ha i morgon :) Saaaa super snyggt var det vi kom precis till solnedgangen :) I morgon ska vi ut med Long tail bat hela dagen till olika drom strander a snorkla, hoppas att vi ser delfiner det gjorde dom i gar <3
I dag sa slog vi pa stort a kaka tre ratters for hela 80 kr for oss bagge :) me like...


Phi Phi

Kom till Phi Phi i morse. :) Lungt å sköööönt inga bilar eller moppar. Badat i 30 gradigt vatten som var klart å fint, men vi var inte i solen så länge i dag ;) lite för mycket falu röd färg i Stefan gris nacke :) Ha ha ha...å även BAKOM mitt öra!!! Betyder det att mina öron står rakt ut eller????
Nu har vi sovit en timme å smetat in benen med mygg olja, det problemet har ni ju inte hemma i alla fall ;) . Vi bor på ett guets house som heter Rim khoa ett fräsch litet hotell, vi betalar per natt/ rum i svenska 240 kr, då är det dusch å ac på rummen och Rim khao ligger bara typ 50 meter från stranden, Jättebra. Nu ska jag visa lite bilder för er....ha det gött det ska vi ha :)
Kram kram från oss.
Puss till Brudarna Bodin å NATURLIGTVIS Natta å Louise ;)


Trött som få, längst fram på båten=Först på Phi Phi :)
Härligt vatten på Phi Phi <3

Här kommer jag gående ;) Sjukt lång grunt ca 30 grader i vattnet.

Tänkte lägga ut fler bilder men det tar så sjuuukt lång tid att ladda upp,
men ska den som ger sig vi testar i morgon igen :)
Kram vi.




BILDER


solen går upp.


Bra grej, bordet är gjort efter Stefans mage :)

Håkan var inte där...lika bra de ;)


söt unge.


Söndag tror jag ;)

Just nu så ligger jag på vårat rum...ja rum å rum hmmm ja ja man kan inte begära mycket för 100 kr natten för bägge två. Men det duger. I morgon ska vi dra till Phi Phi på morgonen vi vet inte riktigt hur länge vi blir där. I dag så har vi ändrat färg från vinter vit till lätt skära :) snyggt.

gött


kyckling med cashewnötter typ 15 skr ;)


Take away drinkar för 17 skr...


Tja alla

Jaha nu sitter vi har lite sma berusad a gla...a letar efter a a o....jobbigt :)
men horni  vi ar i Patong a de a som alanya typ...helt ok men snart sa ska vi dra till sma javla oar med massa med super farliga maneter...sjukt daaa...Stefan far ju latt bada forst :)
Vi har tagit massor med nakel bilder men Stean var inte nojd :0 ha ha ha  men vi lagger upp dom sa fort vi kan :) nu ska vi forsoka att bli berusad, ja ja javet det ar ett hart jobb som en del har ...bangla road nasta ....Puss kram
Eve , elinor , ellen alskar er maaaast av allt ..puss

Hörni...

Hur mår ni? Själv mår jag rätt så bra faktiskt, lite seg bara...sovit lite förlänge (stackars mig)
Jag sitter här djupt ned sjunken i min fåtölj (det är bara för att jag väger mycket) å tänker på livets mening.......hmmmm....nääää det gör jag ju inte ha ha ha sånt örker ju inte jag ;) Men jag funderar på om jag ska gå å ta lite mer kaffe eller om jag ska duscha...för det luktar fan inte hallon under armarna, varför man nu ska lukta där!!!! Ja ja sån är jag, ja har nog tur som är gift å har tre kids eller??? Nä fan det är Herr Bodin som har en jävla tur som har en sån sjukt snygg fru ( ja kanske inte den snyggaste JUST NU, men vänta ni en stund ;) Skämt åt sidan...säger man så??? Könstigt.
Men nu ska jag nog ta å fixa å dola lite...Dola = plocka å så.
I dag så ska vi nog boka biljetter till Mia på Valsverket, hon som spelade Tabita.
Ha dyng bra Torsdag det ska jag
Puss å nyp i röva.



Askungen


Onsdag kväll

Tjohoo
Nu ni, nu närmar det sig, gött!!
då ska vi se...tvättat upp allt-yes, städat-yes, lagat mat-yes, fixat alla blommor-yes...osv osv,,,
curling förälder JAG???? Näää ra ;)
Vill bara att allt ska vara bra å så för dom som är hemma.
Nu ska jag ta å lägga ner det som ska med i ryggan.
Ha en skön kväll.


Ja det var ju inte så mycket, smidigt...


Barnvakt

I dag har jag haft fin besök <3
Lilla söta Louise Posth har varit här medan hennes mamma har varit å tränat.
Hon är sååå go så man har lust å ta en liten tugga :)



Sötaste sötaste ♥♥


Vi har världens sötaste hund
Hilda 8 år


Vårat lilla ♥


Äntligen

Stefan var å handla i dag på en väldigt "rolig" affär ;) Jag hade inte en susning att vi hade en sån här affär i Karlskoga....


Hejsan alla glada :)

I dag så började jag att jobba klockan sex på morgonen, morgon bad :)
Det dröjde inte tills solen lyste rakt in på alla som låg å simma, gött!
Nån äldre människa som jag tror jobbar som polman på fritiden sa att det skulle vara fint hela veckan...man kan ju hoppas att hon spått rätt ;) Själv så stoppar jag ut tån igenom dörren å först då konstaterar om det är varmt eller kallt...å det funkar ju.
Men i alla fall så för alla som inte vet ;) VI DRAR TILL SOLEN PÅ FREDAG!!!!
Man får tjata om det på sin blogg, det har natta sagt ;)
Ha en bra Tisdag.


Dagens bild


Måndag igen...

Jahaja nu är det fyra dagar tills vi drar, sjukt dä!! Men skönt ä klart :) Nu ska jag nog ta tag i min packning på riktigt, de ä ju liksom dags... ska inte ha så mycket med ju så det går ju fort.
Jag har ju sagt att min katt har en släng av ADHD eller nått, å det har verkligen märkts dom senaste dagarna eller så är det vår känslor...skit i vilket störd är hon i alla fall...En hårboll som kommer studsande mot en å ska anfalla, va! helt sjukt. Sitter man å tittar på tv så ligger hon bakom å tuggar på håret, ja hon får mat!! Värst var i går hon började att tugga på blombrädan!!!! Hur gått kan det vara, ja jag säger då det... Ingen som vill ha en katt??? ;)
Nå nu ska jag nog ta å fixa med tvätten sen ska jag dra till Lagret för träning. See you<3
 
Grynet...


Grattis

Grattis på födelsedagen ♥


RSS 2.0