TILL MAMMA OCH PAPPA <3<3<3

HA EN TREVLIG KVÄLL MAMMA OCH PAPPA, PUSS PÅ ER FRÅN OSS I KARLSKOGA <32009 ...blir 2010

Godmorgon ;) jaha då sitter man här å ett år har gått och fort gick det... som vanligt ;) i kväll så ska vi INTE skjuta raketer (jag gillar inte det) För det första: bränna upp pengar :(
 för det andra: alla djur som skiter knäck :( för det tredje: Miljön :(    Nä jag tycker att vi ska göra som i Thailand :) vi ska skicka upp rislampor.   Tyst å jätte fint.

GOTT NYTT ÅR  FRÅN BODINS.
NICE...

Super fin dag i dag, kallt som f-n men solen var framme å de va frost i träderna, Jätte fint.
Ha en trevlig vintedag, Sussie

 
 

UNDRAR....

41 år gift och tre barn...jobbar heltid...vad händer nu då ;) ja menar vet han att jag finns???? nån måste väl tala om det...eller??? ;)        
Hmmmm...me like....

Ja ja  jag är nöjd ;)


TRÄNING.

Jaa nu ska det ta tags i träningen på "riktigt" Rosie och Jag ska köra lite mer på lagret med start efter nyår....hmmmm ont vi kommer få ;/ men va f-n ska man vara fin så.....ja ni fattar :) nu bär det i väg till lagret
Ha´re Sussie


Lätt som en fjäder...;) njaaa...

Så här efter jul så känner man sig inte direkt lätt som en fjäder....men det gjorde man ju inte före heller...nä i morgon blir det träning...sköööönt.

     Ha en bra dag, Sussie

SNÖ...är det gött om ;)

Ja vit jul har vi haft ialla fall...fint som f_n... men nu så ska lite saker bort från hemmet. Allt är så mysigt när man plockar fram julskerna men bara jul har varit så vill jag ta bort allt utom stjärnorna. Tro hur det kommer sig???
I dag ska huset i all fall ställas rätt, ha de bra :)
Sussie


24 DECEMBER

Jul morgon <3.... ska strax käka frukost. Ja nu är det 2 veckor kvar sen åker Evelina ut å reser i nästan 4 månader....kul för henne lite jobbigt för mig ;) men dom kommer att ha det dyng gött, det är jag säker på.
Om ni vill följa tjejerna så har dom en blogg¨å adressen är Http://Acrosstheworld.blogg.se .
Ja å strax är det bara 2 månader kvar sen drar Stefan å Jag till thailand i en månad...whiiiii.... så gött :)
Nä nu blir det Jul för hela slanten....god jul på er alla >3

Jul kram Sussie


JULAFTON <3


18.00 HOS MIG...

I går så var det avslutning på våran mat tävling 18.00 hos mig. Vi har tävlat i ett år, ättit väldigt god mat och druckit goda drycker :) trevligt trevligt... Grattis till Mia och Peppe Larsson som vann hela skiten, 800 kr rikare blev dom. Nu ska vi köra ett annat koncept nästa år, vi ska blanda lagen lite och göra andra saker än att laga mat. Tommy Thinberg och jag ska vara det vinnande teamet nästa år ;) de ni....

ha´de Sussie


15 dagar kvar...

Herregud vart tar tiden vägen...i morgon är det bara 2 veckor kvar till jul, undrar om man har koll på det mesta eller??? I dag funderar jag på om man ska göra lite jul godis men frågan är om det får vara kvar till den 24 december ;) skulle inte tro det. Nu vill jag ha 5 minus å vitt på backen, är så j_vla trött på det här grå vädret som är :(
Ha de, SussieMitten av december...

Hej jaha då ska jag försöka mig på att blogga vi får väl se om jag har nått att berätta...
I dag händer då inget roligt, jo jag ska ju på julbord med jobbet i kväll, det kan ju bli trevligt :)
I veckan ska i alla fall Stefan å jag boka våran flyg resa från Bangkok
som ska ta oss ner till Phuket.
Hmmm...kanske ska tala om att vi ska till Thailand den 5 Mars och kommer åter 31 Mars.
Ska bli jätte skönt samtidigt som det kommer att kännas konstigt att inte ha barnen med sig, Evelina hon är på resande fot då, hon drar i början av Januari och kommer hem mitten av April...dom andra två huliganerna ska vara hemma å gå i skolan å hålla ordning på huset ;)
Ja ja det blir nog bra...å det är lite därför som Stefan (jajamensan han ska oxå få blogga) och jag ska försöka att skriva lite vad vi gör å vart vi åker.
Ha´de Sussie.


RSS 2.0